Erwin Dukker

Specialismen

Een besturingssysteem in een AV installatie valt of staat met een juiste programmering. Een slechte programmering is voor de gebruiker een ergernis, terwijl een dergelijk systeem juist luxe en comfort/bedieningsgemak zou moet bieden. Door mijn ruime ervaring in het programmeren van Crestron AV controllers en Extron Medialink/Touchlink bedieningspanelen zorg ik samen met u als dealer voor het gewenste eindresultaat.

Installatie

Ik heb een brede ervaring op het gebied van installaties. Ik streef daarbij naar perfectionisme. Van mij mag u een storingsvrije en duurzame installatie verwachten. En natuurlijk doe ik dat van A tot Z. Van het installeren van de apparatuur, het bekabelen van 19 inch racks, het labelen van kabels, het testen c.q. inregelen tot het bijwerken van de documentatie.

Crestron CSP

Door het behalen van het Crestron CSP certificaat (Crestron Services Provider, voorheen CAIP) bent u als Crestron Dealer ervan verzekerd dat u met mij een ervaren en onafhankelijke programmeur in huis haalt. Voor u als opdrachtgever is mijn onafhankelijke status zeer belangrijk. Het is mij als CSP niet toegestaan om Crestron apparatuur te leveren en ik zal daarom nooit rechtstreeks met uw klant zaken kunnen doen.

Extron

Door Extron gecertificeerd in maart 2012 voor de programmering van Medialink en Touchlink bedieningspanelen.